top of page

株式会社SIAグループ

公開·16名のメンバー

Toate Subtitrari Pentru Acest Serial TV4. În partea de sus sau de jos a ecranului, selectează Audio și subtitrări . Pe televizoare, opțiunile de limbă pot apărea în partea de jos a ecranului, fără pictogramă. Poți să alegi din lista de limbi afișate sau să selectezi Altele pentru a vedea toate opțiunile de limbă.
Toate subtitrari pentru acest serial TV


Download: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Furlcod.com%2F2uhVsq&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw1mmagSQek6vaMmPgcpw25xÎn unele țări est-asiatice, precum Republica Populară Chineză, Hong Kong și Taiwan, se obișnuiește folosirea de subtitrări în toate emisiunile preînregistrate. În aceste țări, scrierea este, în mare parte, uniformă, însă, fonetic, dialectele regionale pot fi complet neinteligibile pentru unii telespectatori. În consecință, subtitrajul conferă publicului un avantaj major în înțelegerea dialogului.


Traducerile din subtitrări pot diferi de traducerile literale. În general, în procesul creării de subtitrări pentru un film sau o emisiune TV, traducătorul analizează partea vizuală și fiecare frază de dialog și interpretează înțelesul a ceea ce se vorbește, uneori în detrimentul formei inițiale a mesajului. Publicul nu apreciază întotdeauna acest lucru și se poate simți frustrat dacă cunoaște limba de origine a conținutului; limba vorbită poate conține cuvinte de umplutură sau cuvinte care reflectă implicații culturale și sociale care nu pot fi traduse corespunzător în formă scrisă. De asemenea, traducătorul se poate vedea nevoit să comprime dialogul pentru a obține o viteză de citire rezonabilă.


Subscene este furnizorul gratuit de subtitrare online, în care îi puteți răsfoi subtitrările sau puteți căuta subtitrarea după cum doriți. Mai mult, puteți încărca subtitrarea pentru partajare pe acest site.


Subtitle Seeker este site-ul gratuit de descărcare a subtitrărilor în limba engleză pentru filme noi în format SRT. Puteți găsi subtitrarea după postarea actualizată sau categoriile de filme și seriale. În afară de descărcarea subtitrării, puteți citi și introducerea filmului sau a seriei pe acest site.


English Subtitles for DivX Movies este programul de descărcare a subtitrărilor de filme DVD, pe care trebuie să îl găsiți prin alfabet. Puteți găsi chiar și vechile filme DVD de pe acest site pentru DVD-urile dvs. Înainte de a descărca subtitrarea, puteți previzualiza subtitrarea.


Addic7ed este popularul site de descărcare a subtitrărilor pentru emisiuni TV. În timp ce căutați subtitrarea, puteți utiliza funcția de filtrare pentru a selecta limba dorită a subtitrării. Cu toate acestea, este posibil să observați o problemă că trebuie să vă conectați pentru a afișa unele pagini în rezultatul căutării.


Subtitrările în engleză, așa cum îi răspunde și numele, sunt site-urile de descărcare a subtitrărilor în engleză pentru filme și emisiuni TV. Puteți găsi subtitrarea după catalogul actualizat sau doar căutând numele. Numai subtitrarea în limba engleză este găsită de pe acest site. În afară de descărcarea subtitrării, puteți adăuga subtitrarea la acest site online gratuit.


Isubtitles este site-ul gratuit de descărcare a subtitrărilor de filme. Puteți găsi tot filmul actualizat în 2019 pe acest site și accesați subtitrarea cu ușurință. În rezultatul căutării, puteți vedea subtitrările tuturor limbilor și puteți utiliza funcția de filtrare pentru a obține limba de care aveți nevoie. Conținând multe reclame, deci trebuie să aveți grijă de rezultat.


SRTSubtitle este site-urile gratuite de descărcare a subtitrărilor de filme și seriale TV. Puteți introduce numele filmului sau pur și simplu navigați în lista sa de filme sau serii pentru a obține cel mai recent subtitlu. Furnizat cu limbile limitate, acest site web gratuit de descărcare a subtitrărilor online este ușor de utilizat.


TVSubtitles.Net oferă subtitrări pentru cele mai populare emisiuni TV și seriale TV. Subtitrările sunt disponibile în mai multe limbi. Toate subtitrările pe care le-ați descărcat sunt ambalate cu fișier Zip și trebuie să îl despachetați pentru utilizare. Pentru a viziona filme DivX / XviD cu subtitrări, trebuie să instalați DirectVobSub mai întâi pentru Windows Media Player.


Acest site de subtitrare oferă subtitrări DivX pentru cele mai noi trailere, filme și emisiuni TV fără costuri. Fără reclame, imagini sau trailere de filme, puteți găsi subtitrarea cu ușurință de pe acest site găsind subtitrarea în bara de căutare.


TSUBS.COM este programul gratuit de descărcare a subtitrărilor pentru a accesa subtitrările de pe site-uri web. Trebuie doar să introduceți adresa URL și aceasta va descărca subtitrările pe computer. Puteți descărca toate limbile subtitrării videoclipului ca SRT și TXT după cum doriți.


După adăugarea subtitrării, trebuie să selectați formatul de ieșire pentru acest videoclip în lista derulantă din partea dreaptă. Adăugați și editați subtitrările unul câte unul pentru filme.


In afara de suportul sau universal pentru formatul de fisiere media, AllPlayer descarca si subtitrari potrivite pentru fisiere. De asemenea, poti folosi AllPlayer pentru a reda filme descarcate de tip torrent.


Cu toate acestea, este un adevarat player media universal pe care il poti folosi pentru redarea discurilor Blu-ray, a videoclipurilor YouTube, podcast-urilor, emisiunilor radio, a imaginilor de pe camerele web si multe altele. 041b061a72


グループについて

グループへようこそ!他のメンバーと交流したり、最新情報を入手したり、動画をシェアすることができます。
bottom of page